Kotlettrad i ciderkokt kål
3 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Kokt kotlettrad blir underbart mör i denna härliga gryta. En syrlig och fräsch smak från äpple och cider passar mycket väl till fläskkött. Gott och mättande!
Ingredienser
Kotlettrad med ben
|
800 g |
---|---|
Salt
|
½ msk |
Grovmalen svartpeppar
|
½ tsk |
Äpplen
|
2 |
Gula lökar
|
2 |
Vitkål
|
400 g |
2 msk | |
Kummin
|
2 tsk |
Lagerblad
|
3 |
Äppelcider
|
5 dl |
Vatten
|
3 dl |
Till servering:
2 dl | |
Dijonsenap
|
2 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
495 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 40 g |
Kolhydrater: | 22 g |
Fett: | 26 g |

