Kotlettrad i ciderkokt kål
3 tim
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Kokt kotlettrad blir underbart mör i denna härliga gryta. En syrlig och fräsch smak från äpple och cider passar mycket väl till fläskkött. Gott och mättande!
Ingredienser
|
Kotlettrad med ben
|
800 g |
|---|---|
|
Salt
|
½ msk |
|
Grovmalen svartpeppar
|
½ tsk |
|
Äpplen
|
2 |
|
Gula lökar
|
2 |
|
Vitkål
|
400 g |
| 2 msk | |
|
Kummin
|
2 tsk |
|
Lagerblad
|
3 |
|
Äppelcider
|
5 dl |
|
Vatten
|
3 dl |
Till servering:
| 2 dl | |
|
Dijonsenap
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
710 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,4 g |
| Protein: | 24,2 % | 42,3 g |
| Fett: | 58,4 % | 46,8 g |
| Kolhydrater: | 16,4 % | 28,7 g |