Korma med paneer
30 min
Huvudrätt
Varmrätt
•
&format=webp)
En lättlagad och mild men smakrik indisk rätt. Perfekt proteinkälla när du vill variera vardagsrätterna med vegetariskt.
Ingredienser
Korma sås, ca 400 g
|
1 burk |
---|---|
Vatten
|
1 dl |
Blomkålsbuketter
|
500 g |
1 förp | |
Ananas
|
3 skivor |
2 dl | |
Frysta ärter
|
2 dl |
Hackad färsk koriander
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Variera gärna grönsakerna och använd det som passar i säsong. Ananas kan bytas mot granatäppelkärnor.
Näringsvärden, per port
Energi:
477 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,6 g |
Protein: | 16,5 % | 19,4 g |
Fett: | 63,2 % | 34,1 g |
Kolhydrater: | 20,3 % | 23,9 g |

