Korma med paneer
30 min
Huvudrätt
Varmrätt
•
&format=webp)
En lättlagad och mild men smakrik indisk rätt. Perfekt proteinkälla när du vill variera vardagsrätterna med vegetariskt.
Ingredienser
Korma sås, ca 400 g
|
1 burk |
---|---|
Vatten
|
1 dl |
Blomkålsbuketter
|
500 g |
1 förp | |
Ananas
|
3 skivor |
2 dl | |
Frysta ärter
|
2 dl |
Hackad färsk koriander
|
½ dl |
Gör så här
Variera gärna grönsakerna och använd det som passar i säsong. Ananas kan bytas mot granatäppelkärnor.
Näringsvärden, per port inkl ris, bröd, chutney
Energi:
815 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 27 g |
Kolhydrater: | 96 g |
Fett: | 35 g |

