Kokta rödbetor i ädelostsås

Kokta rödbetor i ädelostsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(15 st)

Söta rödbetor och gräddig ädelost är som gjorda för varandra.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka rödbetorna med skalet på i vatten tills de är mjuka, 20-40 min. Spola dem i kallt vatten och gnid av skalen. Skär rödbetorna i klyftor. Lägg dem i en panna och häll på grädde. Krydda med salt och peppar. Låt allt koka ihop några minuter. Riv osten och rör ner den i såsen. Rör så att osten smälter. Strö över gräslöken.

Tips:

Rödbetorna kan kokas i förväg.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem