Kokosfisk

Kokosfisk

Betyg

(54 st)

God och lättlagad kokosfisk med influenser från det asiatiska köket - jättegott och riktigt enkelt att tillaga!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Sås

  • 2½ dl lätt kokosmjölk
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • rivet skal och pressad saft av 1 lime
  • ½ tsk sambal oelek

Gör så här:

Gör så här:

Dela fisken i portionsbitar. Salt och vänd fisken i ströbröd. Bryn fisken på båda sidor i smör-&rapsolja i en stekpanna. Blanda ihop ingredienserna till såsen. Häll den i stekpannan runt fisken. Låt fisken sjuda i såsen 3–4 min.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 226 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 5 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem