Kokosfisk
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
God och lättlagad kokosfisk med influenser från det asiatiska köket - jättegott och riktigt enkelt att tillaga!
Ingredienser
Sejfilé
|
500 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Ströbröd
|
2 msk |
2 msk |
Sås
Lätt kokosmjölk
|
2½ dl |
---|---|
Kycklingfond
|
1 msk |
Riven färsk ingefära
|
1 tsk |
Lime
|
rivet skal och pressad saft av 1 |
Sambal oelek
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
228 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 44,4 % | 24,9 g |
Fett: | 44,6 % | 11,5 g |
Kolhydrater: | 11 % | 6,2 g |

