Knäckbräck
•
Koka knäcken extra länge så blir den hård och går att bryta. Inget spill med knäckformar.
Ingredienser
| 2 dl | |
|
Ljus sirap
|
2 dl |
|
Strösocker
|
2 dl |
|
Rostade cashewnötter
|
2 dl |
|
Hasselnötter
|
1 dl |
|
Valnötter
|
1 dl |
| 2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
51 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 4 % | 0,5 g |
| Fett: | 52,1 % | 3 g |
| Kolhydrater: | 43,9 % | 5,5 g |
Video
Bästa knäcktipsen
Vår provkökskock Lotta ger dig alla knepen för att lyckas med julens godaste knäck. God jul från oss på Arla!