Klyftpotatis med sesamfrön

Klyftpotatis med sesamfrön

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Potatisklyftorna blir extra fina med sesamfrön. Dippen med smak av saffran är pricken över i:et!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 8 port

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skär potatisen i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över smör-&rapsolja och blanda runt. Strö över salt och sesamfrön. Stek i mitten av ugnen 25 – 30 min. Servera med crème fraiche.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem