Kladdkakemuffins
25 min
Brunch
Buffé
Dessert
Efterrätt
Fika
Frysbar
•
Kladdkaka vill vi äta i alla former som bara går. Såklart passar kladdkaka perfekt att baka ut till kladdkakemuffins. Sega och chokladstinna små muffins som är försvinnande goda. Toppa gärna dessa kladdkakemuffins med lättvispad grädde.
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Ingredienser
| 150 g | |
|
Strösocker
|
3 dl |
|
Kakao
|
1 dl |
|
Vaniljsocker
|
½ msk |
|
Salt
|
2 krm |
|
Ägg
|
3 |
|
Vetemjöl
|
2 dl |
Till servering:
| 2 dl | |
|
Färska bär
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
310 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,5 g |
| Protein: | 4,9 % | 3,7 g |
| Fett: | 54,5 % | 19,1 g |
| Kolhydrater: | 40,6 % | 31 g |