Glutenfri kladdkaka
20 min
Efterrätt
Går att frysa
•
Glutenfri kladdkaka där val av mjölsort bidrar med sin egen karaktäristiska smak. Prova att variera kombinationer av mjöl och smaksättning och leta dig fram till din favoritsmak.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
245 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 22 g |
Fett: | 16 g |
Ingredienser
150 g | |
Ägg (ca. 189 g)
|
3 |
Strösocker (ca. 270 g)
|
3 dl |
Mandelmjöl, hasselnötsmjöl eller kokosmjöl (ca. 75 g)
|
1½ dl |
Kakao (ca. 40 g)
|
1 dl |
Vaniljsocker (ca. 4½ g)
|
½ msk |
Salt
|
2 krm |
3 dl |