Karréspett med chilicoleslaw

Karréspett med chilicoleslaw

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(55 st)

Karréspett med söt och pepprig smak serverade med en krämig coleslaw på rödkål som får god smak och hetta från chili och ingefära.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g benfri fläskkarré

Marinad

Chilicoleslaw

  • 4 portionsbröd, t ex ciabatta

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 250°. Finstrimla rödkålen. Blanda med salt och låt dra ca 10 min. Krama ur vätskan och blanda med crème fraiche. Låt stå i kyl ca 1 tim. Blanda ingredienserna till marinaden i en bunke. Skär köttet i bitar, ca 2x2 cm. Lägg dem i bunken och rör om. Trä upp köttet på grillspett eller blötlagda träspett och lägg på plåt med bakplåtspapper. Grilla i övre delen av ugnen ca 15 min. Servera med chilicoleslaw och bröd.

Näringsvärden, per port inkl bröd

  • Energi: 600 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 44 g
  • Fett: 31 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem