Karréspett med chilicoleslaw

Karréspett med chilicoleslaw

Betyg

(55 st)

Karréspett med söt och pepprig smak serverade med en krämig coleslaw på rödkål som får god smak och hetta från chili och ingefära.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g benfri fläskkarré

Marinad

Chilicoleslaw

  • 4 portionsbröd, t ex ciabatta

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 250°. Finstrimla rödkålen. Blanda med salt och låt dra ca 10 min. Krama ur vätskan och blanda med crème fraiche. Låt stå i kyl ca 1 tim. Blanda ingredienserna till marinaden i en bunke. Skär köttet i bitar, ca 2x2 cm. Lägg dem i bunken och rör om. Trä upp köttet på grillspett eller blötlagda träspett och lägg på plåt med bakplåtspapper. Grilla i övre delen av ugnen ca 15 min. Servera med chilicoleslaw och bröd.

Näringsvärden, per port inkl bröd

  • Energi: 600 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 44 g
  • Fett: 31 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem