Karréspett med chilicoleslaw
1 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Karréspett med söt och pepprig smak serverade med en krämig coleslaw på rödkål som får god smak och hetta från chili och ingefära.
Ingredienser
|
Benfri fläskkarré
|
600 g |
|---|
Marinad
| 3 msk | |
|
Malen ingefära
|
1 tsk |
|
Chili peppar
|
½ tsk |
|
Kinesisk soja
|
2 tsk |
|
Lime
|
rivet skal av 1 |
|
Flytande honung
|
2 msk |
Chilicoleslaw
|
Rödkål
|
250 g |
|---|---|
|
Salt
|
2 krm |
| 2 dl | |
|
Sweet chilisås
|
2 msk |
|
Finriven färsk ingefära
|
1 tsk |
|
Portionsbröd, t ex ciabatta
|
4 |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
597 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3 g |
| Protein: | 22,4 % | 32,9 g |
| Fett: | 49,7 % | 33,5 g |
| Kolhydrater: | 27,9 % | 41 g |