Karibisk fiskgryta
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Syrlig, söt och med lätt sting. När fisken rimmas blir den fastare i köttet.
Ingredienser
Torskfilé
|
600 g |
---|---|
Vatten
|
5 dl |
Salt
|
2 msk |
Sötpotatis
|
400 g |
---|---|
Purjolök
|
1 |
Hackade vitlöksklyftor
|
2 |
Malen ingefära
|
1½ tsk |
Malen spiskummin
|
1 tsk |
Cayennepeppar
|
1 krm |
2 msk | |
Fiskbuljong
|
3 dl |
2 dl | |
Lime
|
1 |
Färsk koriander
|
Gör så här
Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör
Energi:
545 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 37 g |
Kolhydrater: | 69 g |
Fett: | 12 g |

