Karibisk fiskgryta
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Syrlig, söt och med lätt sting. När fisken rimmas blir den fastare i köttet.
Ingredienser
|
Torskfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Vatten
|
5 dl |
|
Salt
|
2 msk |
|
Sötpotatis
|
400 g |
|---|---|
|
Purjolök
|
1 |
|
Hackade vitlöksklyftor
|
2 |
|
Malen ingefära
|
1½ tsk |
|
Malen spiskummin
|
1 tsk |
|
Cayennepeppar
|
1 krm |
| 2 msk | |
|
Fiskbuljong
|
3 dl |
| 2 dl | |
|
Lime
|
1 |
|
Färsk koriander
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
430 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,6 g |
| Protein: | 28,9 % | 30,6 g |
| Fett: | 42,8 % | 20,8 g |
| Kolhydrater: | 28,3 % | 30 g |