Karibisk fiskgryta
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Syrlig, söt och med lätt sting. När fisken rimmas blir den fastare i köttet.
Ingredienser
Torskfilé
|
600 g |
---|---|
Vatten
|
5 dl |
Salt
|
2 msk |
Sötpotatis
|
400 g |
---|---|
Purjolök
|
1 |
Hackade vitlöksklyftor
|
2 |
Malen ingefära
|
1½ tsk |
Malen spiskummin
|
1 tsk |
Cayennepeppar
|
1 krm |
2 msk | |
Fiskbuljong
|
3 dl |
2 dl | |
Lime
|
1 |
Färsk koriander
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
430 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,6 g |
Protein: | 28,9 % | 30,6 g |
Fett: | 42,8 % | 20,8 g |
Kolhydrater: | 28,3 % | 30 g |

