Kardemummakaka med topping

Kardemummakaka med topping

Betyg

(40 st)

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Glasyr:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Stöt kardemumman i en mortel. Rör ihop smör-&rapsolja, kardemumma, socker, ägg, kvarg och mjölet blandat med bakpulver. Häll det i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 40 min. Låt kakan kallna. Blanda kvarg och citronskal. Bred det över kakan. Garnera med kumquats och strimlat citronskal.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 415 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 50 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem