Kardemummafondant
50 min
Efterrätt
Huvudrätt
Middag
Varmrätt
•

Recept på en gudomlig chokladbakelse som imponerar på gästerna. Förbered innan middagen och grädda klart medan varmrätten dukas ut.
Ingredienser
Mörk choklad
|
100 g |
---|---|
100 g | |
Strösocker
|
½ dl |
Ägg
|
3 |
Vetemjöl
|
½ dl |
Krossade kardemummakärnor
|
1½ tsk |
Salt
|
1 krm |
Till servering:
Florsocker
|
1 msk |
---|---|
Kardemummakärnor
|
½ tsk |
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
664 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 5,7 % | 9,3 g |
Fett: | 73,2 % | 55 g |
Kolhydrater: | 21,1 % | 34,4 g |

