Kantarelltoast med picklad rödlök
30 min
•
Arbetstid: 20 min
Förrätt
Kvällsmat
Tillbehör
•
En gratinerad kantarelltoast är lycka på en macka! Bjud på skogens guld tillsammans med sötsyrlig lök och smakrik ost för att göra höstmörkret lite tjusigare. Det här receptet på kantarelltoast fungerar perfekt som både förrätt och mingelsnittar.
Ingredienser
|
Surdegsbröd
|
4 skivor |
|---|---|
|
Kantareller
|
300 g |
|
Salt
|
2 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Hackad färsk timjan
|
1 msk |
| 4 skivor |
Picklad rödlök:
|
Ättiksprit 12%
|
1 dl |
|---|---|
|
Strösocker
|
2 dl |
|
Vatten
|
3 dl |
|
Rödlökar
|
2 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
422 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,8 g |
| Protein: | 8,7 % | 9 g |
| Fett: | 9,6 % | 4,6 g |
| Kolhydrater: | 81,7 % | 84,9 g |