Löjromstoast
Förrätt
•
Löjromstoast är något av det godaste man kan bjuda på och passar perfekt till festliga tillfällen. Den här klassikern är både vacker, lättlagad och vansinnigt god. Salt och frisk löjrom serveras med krämig smetana och finhackad rödlök. Lägg detta på smörstekt krispigt bröd och din löjromstoast är klar!
Ingredienser
|
Löjrom
|
100 g |
|---|---|
|
Liten rödlök
|
1 |
| 2 dl | |
|
Formbröd
|
4 skivor |
|
Citron i klyftor
|
1 |
|
Färsk dill
|
1 kvist |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
335 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4 g |
| Protein: | 13,1 % | 10,8 g |
| Fett: | 60,5 % | 22,9 g |
| Kolhydrater: | 26,4 % | 21,8 g |