Kantarellstuvning

Kantarellstuvning

Betyg

(0 st)

Kantareller och grädde tar verkligen fram varandras bästa sidor, i det här receptet ger syrad grädde en frisk fläkt till stuvningen. Njut den på rostat bröd, i crêpes eller omelett.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Rensa kantarellerna och skär dem i mindre bitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs svampen i hälften av smöret och låt den steka tills all vätska kokat bort. Tillsätt resten av smöret, lök och vitlök och fräs ytterligare ca 3 min. Pudra på mjölet och häll på den syrade grädden, låt koka ihop ca 3 min. Salta och peppra. Strö över persiljan innan servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 255 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem