Kantarellstuvning
Tillbehör
•
Kantareller och grädde tar verkligen fram varandras bästa sidor, i det här receptet ger syrad grädde en frisk fläkt till stuvningen. Njut den på rostat bröd, i crêpes eller omelett.
Ingredienser
|
Kantareller
|
500 g |
|---|---|
|
Gul lök
|
½ |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
| 1 msk | |
|
Vetemjöl
|
1 msk |
| 2½ dl | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Hackad bladpersilja
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
241 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,3 g |
| Protein: | 6,9 % | 4,1 g |
| Fett: | 81,7 % | 22,3 g |
| Kolhydrater: | 11,4 % | 6,8 g |