Kantareller med krämigt ägg
45 min
Buffé
Förrätt
•

En mjuk ugnsbakad äggkräm med stekta kantareller är ett utmärkt sätt att inleda kräftfesten.
Ingredienser
Färska kantareller
|
200 g |
---|---|
Krondill
|
Krämigt ägg:
Ägg
|
4 |
---|---|
2½ dl | |
1½ dl | |
2 dl | |
Hackad färsk dill
|
2 msk |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
204 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 21,9 % | 11 g |
Fett: | 70,7 % | 16,3 g |
Kolhydrater: | 7,4 % | 3,7 g |

