Kanelpannacotta med lingon
3 tim 20 min
•
Arbetstid: 20 min
Dessert
Efterrätt
•
Kanelpannacotta är en smakfull variant av den klassiska desserten. Vi gör den med gräddfil som inte kokar med, utan tillsätts samtidigt som gelatinet. Enkelt och ljuvligt gott.
Ingredienser
|
Gelatinblad
|
1½ |
|---|---|
|
Vaniljstång
|
1 |
| 1½ dl | |
|
Strösocker
|
¾ dl |
| 3 dl | |
|
Malen kanel
|
2 tsk |
|
Lingon
|
1½ dl |
|---|---|
|
Strösocker
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
426 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,6 g |
| Protein: | 3,9 % | 4,1 g |
| Fett: | 50,2 % | 24,2 g |
| Kolhydrater: | 45,9 % | 48,1 g |