Kanelpannacotta med lingon
3 tim 20 min
Dessert
Efterrätt
•

Kanelpannacotta är en smakfull variant av den klassiska desserten. Vi gör den med gräddfil som inte kokar med, utan tillsätts samtidigt som gelatinet. Enkelt och ljuvligt gott.
Ingredienser
Gelatinblad
|
1½ |
---|---|
Vaniljstång
|
1 |
1½ dl | |
Strösocker
|
¾ dl |
3 dl | |
Malen kanel
|
2 tsk |
Lingon
|
1½ dl |
---|---|
Strösocker
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
426 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 3,9 % | 4,1 g |
Fett: | 50,2 % | 24,2 g |
Kolhydrater: | 45,9 % | 48,1 g |

