Kanelkyckling med mandel

Kanelkyckling med mandel

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(35 st)

Kanelkyckling är panerade kycklingfiléer i en god, fräsch sås. Servera gärna kycklingen med couscous och grönsaker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Salta och peppra kycklingen. Fördela mjöl, ägg och mandelspån på varsin tallrik. Blanda kanel i mandeln. Vänd kycklingen först i mjöl, sedan i ägg och sist i mandelspån. Stek kycklingen i smör på båda sidor på svag värme ca 10 min. Blanda grädde, fond, rivet skal och saft av citron till såsen. Häll den runt kycklingen och låt sjuda utan lock ca 10 min.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag