Kanelkyckling med mandel

Kanelkyckling med mandel

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(35 st)

Kanelkyckling är panerade kycklingfiléer i en god, fräsch sås. Servera gärna kycklingen med couscous och grönsaker.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Salta och peppra kycklingen. Fördela mjöl, ägg och mandelspån på varsin tallrik. Blanda kanel i mandeln. Vänd kycklingen först i mjöl, sedan i ägg och sist i mandelspån. Stek kycklingen i smör på båda sidor på svag värme ca 10 min. Blanda grädde, fond, rivet skal och saft av citron till såsen. Häll den runt kycklingen och låt sjuda utan lock ca 10 min.

Skriv ut

Källa: