Kalkonspett med tomat- och basilikasås
3 tim 20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Variera grillspetten med kalkon. Servera med smaksatt crème fraiche och sallad.
Ingredienser
Kalkonfilé
|
600 g |
---|
Marinad:
Olja
|
2 msk |
---|---|
Citron, rivet skal och saft
|
½ |
Japansk soja
|
1 msk |
Honung
|
1 msk |
Salt
|
½ tsk |
Malen ingefära
|
1 tsk |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
2 dl | |
Blandad grönsallad
|
65 dl |
Portionsbröd
|
4 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
522 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,4 g |
Protein: | 37,6 % | 48,2 g |
Fett: | 28,1 % | 16,6 g |
Kolhydrater: | 34,3 % | 44,1 g |

