Kalkonfilé med ingefära

Kalkonfilé med ingefära

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(129 st)

Bjud på kalkon! En lättlagad gryta med krispiga strimlor av ingefära.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i skivor. Skala ingefäran. Skär långa strimlor av halva biten och finhacka resten. Stek strimlorna i smör-&rapsolja i en stekpanna, ta upp dem och låt rinna av. Salta och peppra köttet och bryn det i smör-&rapsolja i stekpannan. Tillsätt grädde, fond, soja, citron och hackad ingefära. Låt koka ca 5 min. Strö över ingefärsstrimlor och gräslök.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 31 g
  • Kolhydrater: 2 g
  • Fett: 31 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem