Kalkon med aprikoser och valnötter

Kalkon med aprikoser och valnötter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(31 st)

Kalkon i bitar är ett lättlagat alternativ till den helstekta kalkonen när man inte är så många. Här med en frisk och fräsch smak som passar året om.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i 3 cm tjocka bitar. Bryn det i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Salta och peppra. Vispa ihop mjöl, vin, grädde, soja och smulad buljongtärning i en låg vid panna. Låt det koka upp under vispning. Lägg i kalkonbitar och aprikoser. Låt allt sjuda ca 5 min. Strö över valnötter och persilja.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem