Kalkonfilé med ingefära
25 min
•
Arbetstid: 25 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Bjud på kalkon! En lättlagad gryta med krispiga strimlor av ingefära.
Ingredienser
|
Kalkonfilé
|
500 g |
|---|---|
|
Färsk ingefära
|
40 g |
| 2 msk | |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 2 dl | |
|
Kycklingfond
|
1 msk |
|
Kinesisk soja
|
½ tsk |
|
Pressad citron
|
1 tsk |
|
Hackad färsk gräslök
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
378 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,2 g |
| Protein: | 33,8 % | 31,5 g |
| Fett: | 63,8 % | 27,3 g |
| Kolhydrater: | 2,4 % | 2,2 g |