Kål- och valnötscarbonara

20 min Huvudrätt
Kål- och valnötscarbonara

Detta är en riktigt smakrik och lättlagad pasta med både grönkål, valnötter och parmesanost. Mättar gott och ger mycket energi!

Ingredienser

Spaghetti
4 port
Grönkål
200 g
Vitlöksklyftor
2
Parmesanost
150 g
Äggulor
4
75 g
Grovhackade valnötter
75 g
Salt och svartpeppar

Gör så här

  • Koka pastan al dente.
  • Grovhacka kålen och finhacka vitlöken.
  • Riv osten. Vispa ihop ost med ägg.
  • Hetta upp smör i en stekpanna. Fräs nötter och vitlök 2-3 min. Tillsätt kålen och fräs ytterligare 2-3 min. Salta och peppra.
  • Blanda avrunnen pasta väl med kålen och äggblandningen.
Klart!
https://www.arla.se/recept/kal--och-valnotscarbonara/