Italienska fiskspett
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Skinka ger fisken fin smak och gör att den håller ihop på grillen.
Ingredienser
|
Koljafilé
|
600 g |
|---|---|
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Citron
|
rivet skal av 1 |
|
Lufttorkad skinka
|
6 skivor |
|
Tomater
|
2 |
|
Salladslökar
|
2 |
| 2 msk | |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
320 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,6 g |
| Protein: | 49,3 % | 38,9 g |
| Fett: | 41,7 % | 15,1 g |
| Kolhydrater: | 9 % | 7,1 g |