Savoykålsrisotto med rosépepparstekta laxspett
50 min
Huvudrätt
•
Krämig, ingefärsdoftande risotto möter mild lax med kryddig, aromatisk rosépeppar.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
660 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 35 g |
Kolhydrater: | 48 g |
Fett: | 37 g |
Ingredienser
Avorioris
|
2 dl |
---|---|
Savoykål
|
300 g |
Schalottenlökar
|
4 |
2 msk | |
Grönsaksbuljong
|
6 dl |
Riven färsk ingefära
|
½ tsk |
Pressade vitlöksklyftor
|
2 |
1 dl | |
Salt
|
Laxfilé
|
600 g |
---|---|
Rosépeppar
|
1 msk |
1 msk | |
Salt
|
tsk |