Italiensk svampsoppa
10 min
Huvudrätt
•
Med färdig svampsoppa är middagen klar på nolltid! Toppad med vitlöksstekt svamp, färska örter, krutonger och flagad parmesan ger du lite extra kärlek till denna krämiga och smakrika svampsoppa!
Ingredienser
|
Kelda® Skogssvampsoppa
|
10 dl |
|---|---|
|
Champinjoner
|
250 g |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
| 1 | |
|
Salt och svartpeppar
|
|
|
Färska örter, t ex persilja, oregano eller basilika
|
1 dl |
|
Krutonger, gärna hemmagjorda
|
2 dl |
|
Flagad parmesanost
|
100 g |
|
Mörkt bröd, till servering
|
4 skivor |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
456 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,6 g |
| Protein: | 17,5 % | 19,7 g |
| Fett: | 43,5 % | 22,4 g |
| Kolhydrater: | 39 % | 43,8 g |