Italiensk soppa med farro

Italiensk soppa med farro

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

20 min

Farro är ett ursprungsvete från Italien som är gott i sallader, att servera istället för ris eller som här, i en mustig tomatsoppa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Koka farro enligt anvisning på förpackningen. Häll av eventuellt vatten och lägg tillbaka grynen i kastrullen. Häll på soppan och värm allt under omrörning. Toppa med minimozzarella och en klick pesto.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 455 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 29 g

Skriv ut

Andra goda förslag