Italiensk köttsoppa

Italiensk köttsoppa

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(134 st)

Den klassiska svenska köttsoppan i ny version med inspiration från det italienska köket! Mumsigt och värmande.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Topping:

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i små bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Skär zucchinin i bitar. Bryn kött och lök i smör-&rapsolja i en gryta. Rör i tomatpuré, salt och peppar. Häll på buljongen och låt koka ca 50 min. Tillsätt zucchinin och koka 10 min till. Rör ner 1 dl crème fraiche och pesto. Låt koka upp. Toppa med crème fraiche, basilika och ost vid servering.

Näringsvärden, per portion exlusive tillbehör

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 29 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem