Inlagda lökar och tomater

Inlagda lökar och tomater

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Ljuvliga inlagda grönsaker, sötsyrliga pickles, är perfekta att göra inför vintern. Med en 1-2-3-lag, en del ättika, två delar socker och tre delar vatten, är det både enkelt och roligt. Pickles passar till det mesta.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 5 dl

  • ½ dl ättiksprit 12%
  • 1 dl strösocker
  • 1½ dl vatten
  • 1 krm kumminfrö
  • 12 pärllökar
  • 12 körsbärstomater

Gör så här:

Gör så här:

Koka en lag av ättika, socker, vatten och kumminfrön. Skala lökarna och koka dem mjuka i lagen. Låt svalna något. Skålla och skala tomaterna och lägg dem i lagen. Låt kallna och servera som tillbehör.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem