Ingefärsmango till ost

45 min Buffé Dessert Efterrätt
Ingefärsmango till ost

Ost och frukt, starkt och sött i spännande kombination efter maten. En snabblagad dessert som du gör på några minuter.

Ingredienser

Mango
75 g
Syltad ingefära med lag
150 g

Gör så här

  • Skala mangon. Skär fruktköttet i små tärningar. Blanda mango och ingefära.
  • Smaka av med ingefärslagen och låt det stå i rumstemperatur ca 30 min.
  • Skär osten i 16 bitar. Lägg en klick mango- och ingefärsblandningen på osten.
Markera receptet som tillagat

Det går också att använda fryst, tinad mango.

Näringsvärden, per st

Energi:

43 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 0 g
Protein: 11,4 % 1,2 g
Fett: 82,9 % 4 g
Kolhydrater: 5,7 % 0,6 g
https://www.arla.se/recept/ingefarsmango-till-ost/