Indisk lammgryta

Indisk lammgryta

Härligt smakrik trots den korta tillagningstiden.
Betyg (36 st)

Mitt betyg:

Indisk lammgryta

Härligt smakrik trots den korta tillagningstiden.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Antal portioner
  • 600 g benfri lammstek
  • 1 tsk salt
  • 1 msk Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja original flytande matfett
  • 1 dl vatten
  • 1 burk tikka masala sås, ca 450 g
  • 2 morötter
  • 1/2 huvud blomkål
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1/2 dl hackad färsk koriander

Gör så här:

Skär köttet i strimlor. Salta och bryn det i smör-&rapsolja i en stekgryta. Häll på 1 dl vatten och låt sjuda under lock ca 20 min. Skala och skiva morötterna. Dela blomkålen i buketter. Tillsätt sås, grönsaker och vitlök i grytan och koka 5 min till. Strö över koriander. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Server grytan med ris, matyoghurt, russin och nötter.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 770 kcal
  • Protein: 46 g
  • Kolhydrater: 80 g
  • Fett: 27 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.