Hummerskagen

20 min
Arbetstid: 20 min
Förrätt
Hummerskagen

Hummerskagen - en lyxigare variant på skagenröra. Klicka med fördel hummerskagen på extra gott, rostat bröd t.ex surdegsbaguette och bara njut!

Ingredienser

Kokta hummerklor
4
½ dl
Majonnäs
1 msk
Olja med smak av tryffel
1 krm
Salt
Svartpeppar
Crostini eller tunna skivor rostad surdegsbaguette
Färsk dill
Krasse

Gör så här

  • Ta köttet ur klorna och hacka det grovt.
  • Blanda med crème fraiche och majonnäs. Smaka av med tryffelolja, salt och peppar.
  • Klicka hummerskagen på bröden och garnera med dill och krasse.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

108 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 0 g
Protein: 33,2 % 8,8 g
Fett: 64,9 % 7,9 g
Kolhydrater: 1,9 % 0,5 g
https://www.arla.se/recept/hummerskagen/