Hummerpasta med krabbpinnar

Hummerpasta med krabbpinnar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

En god snabbpasta med ingredienser från frysen och färdig sås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g pasta
  • 250 g krabbpinnar
  • 250 g frysta ärter
  • 3 dl Kelda® mild citronsås Mild citronsås
  • 1 msk hummerfond
  • ½ dl hackad färsk gräslök eller 1 finhackad vitlöksklyfta

Gör så här:

Gör så här:

Tina krabbpinnar. Koka pasta och lägg i frysta ärtor mot slutet av koktiden. Strimla krabbpinnarna. Värm såsen och rör i hummerfond och krabbpinnar. Häll såsen över pastan och ärtorna. Strö över gräslök och/eller vitlök.

Tips:

Är även jättegod med frysta räkor.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem