Het köttgryta med paprika och vita bönor

Het köttgryta med paprika och vita bönor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(109 st)

Stora bönor och doftande kanelstänger förnyar den klassiska köttgrytan.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Skala rödlökarna och skär dem i klyftor. Fräs paprikapulver och kanelstänger i smör- &rapsolja i en gryta. Bryn köttet och lökarna i blandningen. Tillsätt vatten, vin och buljongtärningar. Salta och peppra. Låt sjuda 1–1 ½ tim tills köttet är mört. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Låt bönorna rinna av. Lägg paprika och bönor i grytan. Låt sjuda ytterligare ca 20 min. Red av med majsstärkelse utrört i lite vatten. Servera med gräddfil.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 480 kcal
  • Protein: 38 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Fett: 27 g

Skriv ut

Källa: