Hemgjord pasta

Hemgjord pasta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(21 st)

Nykokt färsk pasta är oslagbart, det tar lite tid men är inte speciellt svårt. Prova!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 6½ dl vetemjöl
  • 4 ägg
  • ½ dl olivolja

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Blanda mjöl, ägg och olja. Arbeta ihop till en fast, slät och kompakt deg. Forma degen till en boll, täck med plast och låt vila minst 1 tim i kyl. Kavla ut degen tunt mellan två bakplåtspapper och rikligt med mjöl. Rulla ihop den utkavlade degen till en lös rulle och skär ca ½ cm tjocka strimlor till tagliatelle. Koka 3-5 min i saltat vatten.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 520 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 71 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag