Helstekt spätta på ryskt vis

Helstekt spätta på ryskt vis

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(14 st)

En helstekt plattfisk hör till sommarens allra trevligaste matupplevelser.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Blanda mjöl och salt, vänd fisken i det. Stek i omgångar i smör i en stekpanna, ca 5 min på varje sida. Håll den stekta fisken varm i ugnen på låg värme. Skala och finhacka löken. Hacka ansjovisen. Stek löken mjuk i smör. Rör i ansjovis, rödbetor och kapris.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem