Helstekt spätta på ryskt vis
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

En helstekt plattfisk hör till sommarens allra trevligaste matupplevelser.
Ingredienser
Rödspättafiléer
|
600 g |
---|---|
Vetemjöl
|
1 dl |
Salt
|
1 tsk |
Gul lök
|
1 |
Ansjovisfilé à 50 g
|
1 burk |
Hackad inlagda rödbetor
|
2 dl |
Kapris
|
2 msk |
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
392 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 51,5 % | 49,6 g |
Fett: | 25 % | 11,1 g |
Kolhydrater: | 23,5 % | 22,7 g |

