Helstekt spätta på ryskt vis
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
En helstekt plattfisk hör till sommarens allra trevligaste matupplevelser.
Ingredienser
|
Rödspättafiléer
|
600 g |
|---|---|
|
Vetemjöl
|
1 dl |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Gul lök
|
1 |
|
Ansjovisfilé à 50 g
|
1 burk |
|
Hackad inlagda rödbetor
|
2 dl |
|
Kapris
|
2 msk |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
392 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,7 g |
| Protein: | 51,5 % | 49,6 g |
| Fett: | 25 % | 11,1 g |
| Kolhydrater: | 23,5 % | 22,7 g |