Helbakad piggvar med pepparrot

Helbakad piggvar med pepparrot

1 tim
Att tillaga piggvar på låg värme i ugnen är bland det godaste man kan göra med en hel fisk. Medan piggvaren bakas har du tid att slappa en stund. Beräkna ca 45 minuter tillagningstid per kilo fisk och ca 500 gram fisk per portion. Känn efter då och då så att fisken inte blir överkokt, när benet lossnar lätt är den färdig.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

540 kcal

Protein: 34 g
Kolhydrater: 2 g
Fett: 45 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum