Glutenfri smulpaj med krusbär och vanilj
30 min
Efterrätt
•
Vår glutenfria smulpaj innehåller mandel- och hasselnötsmjöl som dessutom bidrar till extra god smak på pajen. Fyll den med härliga krusbär eller andra goda bär.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Använder du frysta bär så strö över 1-2 msk potatismjöl.
Energi:
340 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 5 g |
Kolhydrater: | 29 g |
Fett: | 22 g |
Ingredienser
Smuldeg:
Mandelmjöl
|
¾ dl |
---|---|
Hasselnötsmjöl
|
¾ dl |
Boveteflingor
|
1½ dl |
Strösocker
|
2 msk |
100 g | |
Pumpakärnor
|
ev 2 msk |
Fyllning:
Krusbär
|
¾ liter |
---|---|
Vaniljpulver
|
1 krm |
Strösocker
|
¾ dl |