Havresmulpaj med blåbär och citron
30 min
Efterrätt
Frysbar
•

Baka vår underbara smulpaj med havregryn och en fyllning med blåbär och fräsch citron. En snabb och alltid lika uppskattad efterrätt att bjuda på.
Ingredienser
Smuldeg:
Vetemjöl
|
2 dl |
---|---|
Havregryn
|
1 dl |
Strösocker
|
2 msk |
100 g |
Fyllning:
Blåbär
|
½ liter |
---|---|
Liten citron
|
rivet skal av 1 |
Strösocker
|
½ dl |
Gör så här
Använder du frysta bär så strö över 1-2 msk potatismjöl.
Näringsvärden, per port
Energi:
290 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 3 g |
Kolhydrater: | 34 g |
Fett: | 15 g |

