Halloumi Stroganoff
20 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•

Halloumi Stroganoff - vardagsfavoriten Stroganoff med ost istället! Den här vegetariska rätten passar utmärkt som vardagsmiddag och går snabbt att göra. Får du rester över går de fint att frysa in eller att ha som lunchlåda dagen efter. Servera halloumi Stroganoff med ris och sockerärtor.
Visa den {klassiska} variantenIngredienser
Halloumi
|
200 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
Röd paprika
|
1 |
Champinjoner
|
250 g |
1 msk | |
Kokta kokta röda linser, ca 400 g
|
1 förp |
Krossade tomater, ca 400 g
|
1 burk |
Tomatpuré
|
2 msk |
Dijonsenap
|
1 tsk |
3 dl | |
Salt
|
1 krm |
Ris
|
3 dl |
---|---|
Sockerärter
|
250 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
737 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 11,2 g |
Protein: | 15,2 % | 27,5 g |
Fett: | 46 % | 38,4 g |
Kolhydrater: | 38,8 % | 70,4 g |

