Bönstroganoff

Bönstroganoff

Betyg

(128 st)

Vardagshjälten Stroganoff i en mild vegetarisk variant med bönor, morötter och zucchini. Bönstroganoff går snabbt och enkelt att göra och passar med ris eller potatismos.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Potatismos:

Inkluderad

Gör så här:

Gör så här:

Börja med potatismoset. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Täck potatisen med vatten i en kastrull och koka ca 15 min. Häll av vattnet. Pressa potatisen eller mosa med en stöt direkt i kastrullen. Värm gräddmjölken i en kastrull och häll över potatisen. Vispa potatismoset luftigt. Smaksätt med salt och peppar.

Skala och finhacka löken. Skala och skär morötterna i stavar. Skiva zucchinin. Fräs grönsakerna i smör-&rapsolja ca 3 min. Häll på vatten och låt puttra ca 2 min. Tillsätt crème fraiche och sköljda bönor. Låt grytan koka ca 2 min. Strö över persilja och servera med potatismos.

Näringsvärden, per port inklusive potatismos

  • Energi: 560 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 61 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem