Gulbetor med kantareller och ugnsbakad schalottenlök
                                
                                    1 tim
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Tillbehör
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Lyxigt guldgult grönsakstillbehör att servera till stekt röding, flankstek- eller lammkotletter. Lägg till rostad quinoa och smulad vitost och tillbehöret förvandlas till en vegetariskt huvudrätt. Dragonen ger en lätt lakritssmak och en vinkning till bearnaisesåsen.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Schalottenlökar
                                            
                                     | 6 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Gulbetor
                                            
                                     | 400 g | 
| 
                                            
                                                Champagnevinäger
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Dijonsenap
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Äggulor
                                            
                                     | 2 | 
| 
                                            
                                                Malen gurkmeja
                                            
                                     | 1 krm | 
| 
                                            
                                                Kallpressad rapsolja
                                            
                                     | 2 dl | 
| 50 g | |
| 
                                            
                                                Kantareller
                                            
                                     | 300 g | 
| 
                                            
                                                Färsk dragon
                                            
                                     | 1 kruka | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
592 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,1 g | 
| Protein: | 3,2 % | 4,6 g | 
| Fett: | 86,6 % | 58 g | 
| Kolhydrater: | 10,2 % | 14,9 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
    