Gryta vin chaud
1 tim 30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Apelsin och kanel ger häftig smak åt vår köttgryta.
Ingredienser
|
Benfri högrev, rostbiff eller innanlår
|
600 g |
|---|---|
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Malen kanel
|
1 tsk |
|
Malen kryddnejlika
|
1 krm |
|
Lagerblad
|
3 |
|
Rödvin
|
2 dl |
|
Kalvfond
|
2 msk |
|
Kinesisk soja
|
1 msk |
|
Apelsin
|
tunt skal från ¼ |
|
Vetemjöl
|
1 msk |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
430 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,5 g |
| Protein: | 28,9 % | 30,6 g |
| Fett: | 57,1 % | 27,8 g |
| Kolhydrater: | 5 % | 5,3 g |