Grönsaksgratäng med rosmarin

Grönsaksgratäng med rosmarin

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(70 st)

Vitlöksälskaren blandar ner några skivade vitlöksklyftor i grönsaksgratängen före gräddning.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • 200 g skivad rökt skinka

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 250°. Skär zucchinin i skivor. Kärna ur och skiva paprikorna. Lägg grönsaker och rosmarin i en smord ugnssäker form. Ringla över smör-&rapsolja. Stek i mitten av ugnen ca 10 min. Sänk ugnsvärmen till 200°. Vispa ihop mjölk, ägg och ost. Häll blandningen över grönsakerna och tillaga i mitten av ugnen 25-30 min. Servera med rökt skinka och bröd.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 320 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem