Grönsaksbiffar
30 min
Buffé
Huvudrätt
Middag
•
&format=webp)
Dessa grönsaksbiffar är gjorda på palsternacka, morot, KESO® Cottage cheese och havregryn. Panering med frön ger härligt krisp! Servera dem gärna med klyftpotatis, sallad och tzatziki, eller varför inte i hamburgerbröd!

Ingredienser
Palsternackor, 400 g
|
5 |
---|---|
250 g | |
2 dl | |
Havregryn
|
2 dl |
Stor morot
|
1 |
Salt
|
½ tsk |
Panering och stekning:
Solroskärnor
|
¾ dl |
---|---|
Pumpakärnor
|
¾ dl |
3 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
506 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 11,2 g |
Protein: | 15 % | 18,7 g |
Fett: | 52 % | 29,7 g |
Kolhydrater: | 33 % | 41,1 g |

