Grön ostpasta med nötter
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Pastarätt med ädelost, spenat och nötter som får alla pastavänner att tindra med ögonen.
Ingredienser
|
Pasta penne, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|---|
|
Hackad fryst spenat
|
250 g |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
| 2 dl | |
|
Salt
|
¾ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 140 g | |
|
Grovhackade hasselnötter
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Spenaten kan bytas ut mot grönkål.
Näringsvärden, per port
Energi:
676 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,4 g |
| Protein: | 13,6 % | 22,6 g |
| Fett: | 46 % | 35,2 g |
| Kolhydrater: | 40,4 % | 67,2 g |